Nyheter

Besök oss på Noliamässan i Umeå!

 

Vi ställer ut på Stora Nolia i Umeå 6-14 augusti. Vi finns i hall 2 monter 234. Där kommer vi att visa upp ett axplock av våra olika kökstyper.
Kom in i vår monter och prata kök och inredningar med oss. Välkommen!

 

ROT-avdraget

 
Passa på att renovera nu, ni får tillbaka 50 procent av monteringskostnaden. Kontakta någon av våra säljare för mer information!

 

Nya utställningskök

 
Just nu är vi i full gång med att uppdatera vår egen utställning som kommer att inkludera exempel på kök-, badrum- och garderobsinredning. Vi räknar med att färdigställa vår utställning under mars 2009.

Gör gärna ett besök hos oss, adressen hittar du under kontaktsidan.

 

Många spännande projekt under våren

 
Lappvattnet Snickeri kommer under våren att arbeta med många privata kunder, men ett antal större projekt är också på gång. Bland annat ska vi leverera och montera en helt ny spa-inredning på Grand Hotel i Stockholm.

Det blir ett spännande projekt för för oss på Lappvattnet. Projektet skall vara klart hösten 2009.

 

Hösten 2008

 
Under våren och sommaren färdigställde vi vårt största projekt hittills, det var på Tott Resort i Visby. Dit levererade vi inredning och innerväggar till 57 stycken bungalows.

Efter Visby styrde vi kosan mot Åre, där vi spenderade stora delar av hösten. Vi levererade och monterade spa-avdelningen till Copperhill Mountain Logde. Det är ett nytt stort hotell beläget på toppen av Förberget i Åre-Björnen.

Vi levererade även inredning till ett 40-tal lägenheter till Tott Resort i Åre, där de driver ett lägenhetshotell.

 

Lappvattnets Snickeri –Årets företagare i Skellefteå Kommun 2007

 
Lappvattnets snickeri AB i Burträsk har utsetts till årets företagare i Skellefteå kommun.
– Vi har lagt ner mycket jobb för att utveckla företaget och att det nu uppmärksammas känns verkligen bra, säger Tomas Johansson, vd för företaget.

Företagarna i Skellefteå och Burträsk-Lövånger har utsett årets företagare och i år blev det Lappvattnets snickeri AB.

- Förhoppningsvis gör den här utmärkelsen att företaget kommer att kunna utvecklas ytterligare, säger Tomas Johansson som delar priset med Magnus Andersson och Robert Stenlund.

Motiveringen för utmärkelsen löd: ”Företaget har efter en lyckad generationsväxling byggt vidare och utvecklat ett koncept där kvalitet och design gett fasta kunder såsom Älvsbyhus och Utternbåtar vid sidan av prestigefyllda specialprojekt. Med nya ändamålsenliga lokaler och investeringar i moderna maskiner har omsättningen mer än fördubblats på några år, något som även lett till flera nyanställningar.”

Priset kommer att delas ut vid Skellefteås Tillväxtgala den 24 april.